Jehněčí maso z Nového Zélandu
Konání kurzu:
Monday, 20. March 2017 - 14:00
Místo konání:
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Seminářem Vás bude provázet Brad Hastie a Hugh Brown ze společnosti OVATION, Nový Zéland.
Gastronomickou prezentaci a degustaci jehněčího masa pro Vás připraví Gastro team Bidfood, pod vedením Marka Svobody.
Přijďte načerpat inspiraci a ochutnat výborné maso!
Cena kurzu:
BIDFOOD zákazník: 500,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 605,- Kč)
Běžná cena: 1.800,- Kč bez DPH
Platba za seminář probíhá hotově v Gastrostudiu na začátku kurzu (EET platba).
Přiložené soubory:
Attachment | Size |
---|---|
![]() | 1.68 MB |