Jehněčí maso z Nového Zélandu

Warning message

Submissions for this form are closed.
Konání kurzu: 
Monday, 20. March 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Jehněčí

Lektor

Seminářem Vás bude provázet Brad Hastie a Hugh Brown ze společnosti OVATION, Nový Zéland.

Gastronomickou prezentaci a degustaci jehněčího masa pro Vás připraví Gastro team Bidfood, pod vedením Marka Svobody.

Přijďte načerpat inspiraci a ochutnat výborné maso!

Cena kurzu:

BIDFOOD zákazník: 500,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 605,- Kč)

Běžná cena: 1.800,- Kč bez DPH

Platba za seminář probíhá hotově v Gastrostudiu na začátku kurzu (EET platba).

Galerie: 
Přiložené soubory: 
AttachmentSize
PDF icon Pozvánka1.68 MB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu