Gurmet – nejlepší čerstvé maso a polotovary v prodejnách

maso Gurmet, zvěřina Petron a sous-vide Banquet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.

chladící zařízení pro maso Gurmet

Po úspěchu s teplými pulty, které poskytují zákazníkům prodejen plnohodnotné teplé pokrmy, investuje Bidfood do chladících pultů a lednic s logem Gurmet. V nich se udržuje čerstvé maso a polotovary při teplotě 0°C až 4°C.

Čerstvé maso 6 dní v týdnu

Řezničtí mistři z Bidfoodu připravují maso pro nejnáročnější zákazníky z gastronomie již od roku 2003 ve vlastním provozu v Kralupech nad Vltavou. Po celou dobu je samozřejmostí důsledná kontrola původu masa i nákup od prověřených dodavatelů.

Řezníci zboží vyrábí až na základě objednávky – ráno prodejna objedná maso nebo polotovary, přes den Bidfood vyrobí a druhý den ráno doveze. Sortiment čerstvého masa doplňují tepelně neopracované polotovary vyrobené podle původních receptur. Polotovary mají vysoký obsah masa, obsahují nejlepší koření a nezbytné minimum dalších přísad.

Hovězí na ptáčky Gurmet | 711447

Kuchyňská úprava masa

Maso Gurmet vyniká tzv. kuchyňskou úpravou, kdy zákazník se zbožím získává maximální přidanou hodnotu. V kuchyni není potřeba maso dále očišťovat nebo porcovat. Odpadají tím ztráty.

Například maso "Hovězí na ptáčky Gurmet" stačí jen naplnit  – maso je nakrájené na rovnoměrné plátky, které jsou i naklepané.

Zvěřina Petron a sous-vide Banquet

Ve vitrínách se může nacházet také česká zvěřina Petron nebo maso sous-vide Banquet od sesterských výrobních provozů. V Kralupech se srstnatá i pernatá zvěř zpracovává od roku 2012 v jedné z největších zpracoven zvěřiny ve střední a východní Evropě. Maso v sous-vide úpravě začal Bidfood připravovat jako první výrobce v Česku.

Aktuální sortiment masa a polotovarů z vlastních výrob naleznete na mujBidfood.cz:
maso Gurmet, zvěřina Petron a sous-vide Banquet
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Legislativa | Jak má být označeno hovězí maso
Oddělení kvality v Bidfoodu vypracovalo přehled povinných informací, kterými musí být hovězí maso označeno, protože v některých médiích se objevují nepřesné až zavádějící informace. A co navíc požaduje česká vyhláška pro skot poražený v České republice?
Tender Pork | vepřové paličky (drumsticks) v BBQ marinád
Křehké vepřové maso v barbeque marinádě se připraví snadno a rychle během hodiny, vždy se stejným výsledkem a navíc s minimální ztrátou hmotnosti. Vepřové paličky "drumsticks" dánské značky Tender Pork dodává exkluzivně Bidfood.