Drůbež Dýšina

Drůbež Dýšina | logoNová česká značka Drůbež Dýšina se soustředí na vysoce kvalitní bezlepkové výrobky s důrazem na výbornou chuť. Zaměřením na drůbeží polotovary chce zákazníkům v gastronomii ušetřit práci a starosti. Popularitu si rychle získávají špízy a rolády, ale také marinované kuřecí maso. Výjimečné drůbeží šunky nalézají své místo v gastronomii i na pultech obchodů.

Motto: "Výjimečná kvalita za rozumnou cenu!"

Mrazírny Plzeň-Dýšina (MPD) se staly součástí společnosti Bidfood v červnu 2015. Do zdejší drůbežářské výroby se zásadně investovalo v roce 2017. Zakoupena byla technologie pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků. Drůbež Dýšina nyní disponuje moderními výrobními prostory o ploše 800 m² – bourárnou, masnou výrobou a balírnou.

Ale především se investovalo do lidských zdrojů. Původní zdejší tým posílilo osm zkušených specialistů s mnohaletou praxí z masné výroby. Noví vedoucí provozů a směnaři v MPD rychle využili dlouholeté zkušenosti. Společně s garanty nákupu Bidfoodu vyvinuli řady nových výrobků pod značkou Drůbež Dýšina. Všechny produkty se vyrábí z kvalitních surovin bez aditiv a zlevňujících ingrediencí – přidávají se pouze nezbytné koření a ochucovadla. Cílem je vyrábět kvalitní výrobky za rozumnou cenu.

Drůbež Dýšina | kuřecí stehenní řízky | 211030, 211052

Portfolio drůbežích výrobků

Drůbeží díly

Drůbež se kostí pouze ručně, nikoliv strojově. Do obchodů i gastronomie tak odtud míří perfektně zpracované drůbeží díly.

Drůbež Dýšina | kuřecí špízy | 230252

Drůbeží polotovary

I při výrobě polotovarů převládá ruční výroba. Pro gastronomické provozy Drůbež Dýšina vyrábí řadu tepelně neopracovaných polotovarů, které jim šetří práci a starosti. Zákazníci tak mají k dispozici marinovaná kuřecí křidélka, paličky nebo řízky. Připravují se zde drůbeží špízy, rolády i směsi masa se zeleninou. Portfolio produktů se neustále rozrůstá.

Drůbež Dýšina | kuřecí šunka nejvyšší kvality | 726060

Drůbeží uzenářské výrobky

Výborné výrobky vznikají rovněž v nové řadě drůbežích uzenin. Kuřecí šunky a krůtí šunky zde připravují ve třech jakostních úrovních: standardní, výběrová a nejvyšší jakost. Všechny tyto šunky převyšují obsahem masa výrobky většiny konkurentů na českém trhu.

Galerie: 
Drůbež Dýšina | ruční zpracování
Drůbež Dýšina | kuřecí stehna
Drůbež Dýšina | automatické rozvažování
Drůbež Dýšina | výroba směsi kuřecího masa a zeleniny | 230251
Drůbež Dýšina | balící linka
Drůbež Dýšina | výroba šunky
Mohlo by vás zajímat
Drůbež Dýšina | drůbeží šunky
Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu. Nyní zde udí šest druhů drůbežích šunek pod značkou Drůbež Dýšina. Šunky z kuřecích a krůtích prsou se vyrábí ve třech kvalitativních třídách s 62%, 73% a 94% masa. Všechny skvěle chutnají a neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.