Roman Sejval

Roman Sejval

Vedoucí gastronomických předmětů Bukaschool s.r.o.


Vzdělání:

  • 2006 - 2009 Vysoká škola hotelová – Management hotelnictví a lázeňství, magisterský studijní obor
  • 2002 - 2006 Vysoká škola hotelová – Hotelnictví, studijní obor bakalář
  • 2000 - 2002 Pedagogická fakulta – Doplňkové pedagogické studium
  • 1994 - 1998 SOU SČMSD Žatec, 4letý obor kuchař s maturitou



Pracovní zkušenosti:

  • 2000 - dosud Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o. Most
  • vedoucí gastronomických předmětů Bukaschool
  • učitel odborných předmětů – technologie přípravy pokrmů
  • Bukaschool je certifikována u WACS (The World Association of Chefs Societies, WACS) Recognition of Quality Culinary Education u Světové asociace kuchařů a zajištuje nadstandartní vzdělávání v gastronomickém oboru
  • 2003 - 2007 Gastronomický poradce - Food & Beverage manager hotelu Merlot 
  • 1999 - 2000 Kuchař

  • člen představenstva AKC ČR
  • člen Gastro Teamu Bidfood
  • člen expertního týmu Rieber & Son Chef Club



Zahraniční praxe a stáže:

  • 2014 Švýcarsko, TriBeCa Restaruant, Romanshorn
  • 2013 Švýcarsko, TriBeCa Restaruant, Romanshorn
  • 2011 Švýcarsko, Morosany hotel Davos, 4*, pracovní pozice kuchař
  • 2010 Portugalsko, hotely Pousadas 4*, pracovní pozice kuchař
  • 2009 Kypr, Amathus hotel 5*, pracovní pozice cukrář
  • 2008 Německo, Steigenberger Grandhotel Petersberg 5*, pracovní pozice cukrář
  • 2007 Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
  • 2007 Finsko, Hotelová škola Kuopio, vzdělávací pogram Socrates
  • 2006 Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
  • 2005 Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
  • 2003 Rakousko, Retz - Hotelová škola Retz, studijní pobyt
  • 2002 Holandsko, Maastricht – Vysoká Hotelová škola v Maastrichtu
  • 2001 Itálie, Bracciano, Hotel Alfredo 4*, pracovní pozice kuchař


Gastronimické soutěže a ostatní:

  • Bronzová medaile – IKA 2012 Erfirt, Bronzová medaile Basilej 2013, Bronzová medaile Expo Lucembursko 2014
  • Příprava studentů na gastronomické soutěže (Nowaco Gastrojunior, Gastrohradec, Ostrava carving cup, Carving cup Třebíč)
  • Úspěchy ze soutěž v ČR - přes 60 x zlatý diplom, 20 x stříbrný diplom, 10 x bronzový diplom
  • 2013-2010    1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
  • 2010-2007    1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
  • 2007-2004    1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
  • 2009, 2008    1.místo Junior Carving CUP, pohár škol
  • Držitel Stříbrné medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
  • Certifikovaný komisař AKC ČR
  • Absolvent Kulinářské akademie, obor kuchař a cukrář
  • Reprezentace ČR na soutěži EUROskills v Rotterdamu (obor kuchař a číšník)
  • Certifikace - WACS – Recognition of Quality Culinary Education u Světové asociace kuchařů (The World Association of Chefs Societies, WACS)