Tomáš Avrat

Tomáš Avrat

Sous chef hotel Clarion Olomouc

Vzdělání:

  • 2014 – dosud  SOŠ Uničov obor podnikání
  • 1986 – 1989     SOU Šířava 7,Přerov,kuchař-číšník pro interhotely
  • do 1986            povinná školní docházka

Zaměstnání:

  • 2014 – dosud  Sous chef hotel Clarion Olomouc
  • 2011 – 2013    šéfkuchař hotelu Fit v Přerově a provozovatel cateringové živnosti
  • 2010 – 2011    OSVČ-provozování denního bistra
  • 2004 – 2010    Hotel Jana ****, Přerov - šéfkuchař
  • 2003 – 2004    Snack bar Illi,Olomouc - vedení kuchyně
  • 2002 – 2003    Hotel Sigma*** Olomouc- šéfkuchař
  • 2002 – 2002    Hanácká restaurace,Olomouc - šéfkuchař
  • 2001 – 2001    Restaurant,,Harlequine“, Mistelbach,Rakousko-kuchař
  • 1999 – 2001    Restaurant,,Faustův dům“ Olomouc,šéfkuchař
  • 1997 – 2001    Hotel,,Ski***,Nové město n/Mor. šéfkuchař
  • 1995 – 1997    Restaurace,,Corso“ Olomouc
  • 1994 – 1995    Hotel Lafayette, Olomouc, vedení kuchyně
  • 1989 – 1994    Hotel Flora***,Olomouc,kuchař, zástupce šéfkuchaře

Kurzy a stáže:

  • 2014     akreditovaný komisař AKC ČR
  • 2013     program koordinace spolupráce s místními farmáři a začlenění domácích produktů do sortimentu restaurace
  • 2011     ryba domácí Radek Šubrt
  • 2007     pracovník marketingu pro styk se zahraničím
  • 2007     moderní restaurační dezerty-Anna Baštýřová
  • 2007     sladkovodní ryby v gastronomii-p. Pitra
  • 2006     moderní studená kuchyně-Vladimír Picka 
  • 2003     Queen Marry,Long Beach.L.A.California odborná stáž u executive chef Tom Tassone
  • 2002     Hotel Voroněž- Moravská chalupa, Brno

Další:

  • člen AKC ČR SMS, člen Gastro Teamu Bidfood a Retigo teamu