Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Aviko master class

Konání kurzu: 
Úterý, 6. Březen 2018 - 9:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků) a Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR


Informace ke kurzu

Aviko a Bidfood Vás srdečně zvou na seminář

Nové trendy v bramborových přílohách:

  • výrobky k burgerům
  • rychlé řešení kvalitní přílohy, předkrmů, hlavního chodu
  • vegetariánské menu
  • bezlepkové řešení
  • úspory
  • řešení nedostatku kvalifikovaného personálu
  • inspirace

Cena kurzu

ZDARMA

Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
Image icon Pozvánka256.11 KB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu