Čerstvé ryby a plody moře

Konání kurzu: 
Středa, 20. Únor 2019 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Klasické a moderní recepty

Lektoři

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador projektů: Kulinářského umění a U.S. Beef.

Tomáš Krátký, konzultant pro gastronomii, šéfkuchař kulinářských kurzů tradiční kuchyně ve Švýcarsku (vybrané kurzy jsou pro držitele hvězd Michelinského průvodce) a žák Paula Bocuse.





Informace ke kurzu

Zveme Vás na praktický kuchařský kurz na téma „Čerstvé ryby a plody moře – Klasické a moderní recepty“.

V tomto kurzu propojíme práci a zkušenosti dvou lektorů, kdy Vám ukážeme přípravu ryb a mořských plodů různými kuchařskými technikami.

Co Vás naučíme:

  • Filet z platýze – Walewska
  • Čerstvý skandinávský sleď ve smetanovo-koprové omáčce
  • Filet z tresky, pyré z pórku a mušlí
  • Tarte fine, losos, guacamole
  • Konfitované krevety, Bagna cauda

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.644,63 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.990,- Kč)

Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH


 

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu

Souhlasím se Zásadami ochrany osobních údajů a s tím, že na kurzu mohou být pořizovány audiovizuální záznamy:

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné, jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).