Česká kuchyně – kreativně s Davidem Kalinou
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
David Kalina
Executive Chef pěti pražských restaurací: Mincovna, Tiskárna, U Tellerů a Potrefená husa Národní a Smíchov (restaurace Mincovna a Tiskárna byly již po několikáté oceněny Zlatými lvy). Absolvent Kulinářské Akademie, certifikovaný komisař pro kuchařské soutěže.
David Kalina patří bezesporu k nejtalentovanějším kuchařům na české gastronomické scéně. O tom svědčí i fakt, že v brzké budoucnosti povede již 6 pražských restaurací. Do své práce vnáší eleganci a zajímavé nápady, kdy se snaží dívat na tradiční recepty novým pohledem.
David je milovník a propagátor klasické i moderní české kuchyně, kuchyně První republiky a kuchyně Rakouska – Uherska.
Náplň kurzu:
Zveme Vás tímto na nový kurz, kdy můžete pro svou práci načerpat spoustu zajímavých kulinářských informací.
Prezentované menu:
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
V rámci opatření proti nákaze COVID-19 je studio připraveno na pořádání kurzu. Této situaci je přizpůsoben i počet účastníků.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.487,60 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.800,- Kč)
Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka - Česká kuchyně – kreativně s Davidem Kalinou (295 kB) | 295.31 KB |