Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Česká zvěřina v moderní úpravě

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 8. Říjen 2015 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, šéfkuchař Bidvest, certifikovaný lektor EU a komisař Světové asociace kuchařských spolků (WACS).

Informace ke kurzu

Naučíme Vás připravit několik druhů zvěřiny v době vrcholné lovecké sezóny. Pokrmy budou inspirovány prvorepublikovými kuchařskými předpisy a zároveň moderní inspirací, kterou si lektor přivezl ze své stáže v Rakousku.

Petron – česká zvěřina | logoNa kurzu se dozvíte i něco ze zásad zpracování zvěře a její kontroly, která je velmi důležitá pro spokojenost kuchařů a Vašich hostů.

Kurz bude zaměřen i na využití nízkoteplotních úprav, vaření ve vakuu a přípravu espum i infuzí.

Celé menu bude určené k degustaci. Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník: 800,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 968,- Kč)
Běžná cena: 1 900,- Kč s 21% DPH

Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu