Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Česká zvěřina v sezónní úpravě

Konání kurzu: 
Středa, 30. Listopad 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, šéfkuchař Bidvest, certifikovaný lektor EU a komisař Světové asociace kuchařských spolků (WACS).

Informace ke kurzu

Naučíme Vás připravit několik druhů zvěřiny v době vrcholné lovecké sezóny.

Pokrmy budou inspirovány klasickými kuchařskými předpisy a zároveň moderní inspirací, kterou si lektor přivezl ze své stáže v severní Itálii.

Na kurzu se dozvíte i něco ze zásad zpracování zvěře a její kontroly, která je velmi důležitá pro spokojenost kuchařů a Vašich hostů.

Kurz bude zaměřen i na využití nízkoteplotních úprav, vaření ve vakuu a přípravu espum i infuzí.

Celé menu bude určené k degustaci.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

Certifikovaná restaurace PETRON 500,- Kč bez DPH/osoba(21%DPH; celkem 605,-Kč)

BIDVEST Food Service zákazník: 800,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celkem 968,- Kč)

Běžná cena: 1.900,- Kč s 21% DPH

Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu