Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Cesta za asijskou kuchyní

Konání kurzu: 
Středa, 15. Únor 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Tomáš Krátký

Lektor

Zdeněk Křížek, Executive chef hotelu Mandarin Oriental Prague.
Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. Na základě zkušeností se vypracoval na pozici šéfkuchaře v hotelu Mandarin Oriental v Praze.

Informace ke kurzu

Máte jedinečnou možnost v historii našeho studia vidět přípravu originální asijské kuchyně a to v podání opravdového mistra ve svém oboru. Prezentované pokrmy se budou připravovat od svého základu až do moderního pojetí servírování.
Jelikož se jedná o velmi rozsáhlé téma tak budeme v budoucnu v prezentaci asijské kuchyně pokračovat.

Co ochutnáte:

  • Pikantní salát s mořskými plody 
    physalis, lotosový kořen, chilli dresink, thajská bazalka
  • Nasi goreng z černého sezamu
    Soft shel crab tempůra, zeleninový pickled
  • Phad Thai
    Thajské rýžové nudle, Tamarinová omáčka, krevety, tofu

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu:

BIDFOOD zákazník: 900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.089,- Kč)

Běžná cena: 3.000,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu