Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Čokoláda I. – Pralinky

Konání kurzu: 
Pondělí, 20. Červen 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Roman Sejval

Lektor

Roman Sejval, soukromá HŠ Bukaschool, člen představenstva AKC ČR, člen Bidvest Gastro teamu a Ambasador projektu Kulinářské umění.
Držitel několika gastronomických ocenění z domácích a zahraničních soutěží.

Informace ke kurzu

Ve spolupráci s projektem Bidvest Training Academy for Chefs. Tento kurz patří do první série vzdělávání pro cukráře a kuchaře, které tento krásný obor baví.

Co se naučíte a dozvíte:

  • kvalita čokolády a její kvalita
  • výroba domácích náplní (karamel, pomeranč, káva a základní ganache...)
  • výroba pralinek
  • temperování čokolády
  • výroba bonboniery

BonbonieraTento kurz je praktický a kapacita je omezena na 12 osob.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník: 900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1 089,- Kč)
Běžná cena: 2 500,- Kč včetně 21% DPH

Volná místa

Ještě 1 volné místo.

Rezervace kurzu