Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Dokonalý steak – U.S. Beef, staření hovězího masa

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 29. Listopad 2018 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador projektů: Kulinářského umění a U.S. Beef.

Informace ke kurzu

Zveme Vás na praktický kuchařský kurz na téma „Dokonalý steak – U.S. Beef  a staření hovězího masa“.

Na tomto kurzu budeme prezentovat přípravu steaků z U.S. Prime Beef a U.S. Pork.

Zároveň jsme pro tento kurz exkluzivně připravili stařené hovězí maso, které zrálo dva měsíce ve speciální lednici v Gastro studiu.

Co Vás naučíme:

  • připravovat steaky na různých typech technologií,
  • typy na přílohy a omáčky k masům,
  • porovnání kvality masa a následná degustace prémiových steaků.

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.644,63,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.990,- Kč)

Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu