Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Fascinující podzimní menu s Janem Punčochářem

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 3. Listopad 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Lektor

Jan Punčochář

Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru v Praze, která získala ocenění Michelin Bib Gourmand.

Jeden z našich nejlepších šéfkuchařů se narodil 6. 8. 1979 v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restauracích jako je Rybí trh, InterContinental – Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe.

Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let.

Informace ke kurzu

Jan Punčochář bude připravovat podzimní menu, které je inspirováno oblíbenými pokrmy restaurace Grand Cru. Hlavním tématem budou ryby, hovězí maso a zvěřina. Čeká na Vás:

  • Degustace s kulinářskými zážitky
  • Užitečné praktické tipy a inspirace

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník: 900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.089,- Kč)
Běžná cena: 2.500,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu