Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Francouzská cukrárna a pekárna s F. Béhérecem

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 27. Duben 2017 - 12:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Franck Béhérec je profesionálním cukrářem a pekařem od roku 1985, kdy získal diplom na hotelové škole. Se vzděláváním začal v roce 1997 na prestižních učňovských a hotelových školách ve Francii.
O své mnohaleté zkušenosti se velmi rád dělí i s profesionály v oboru.
Je autorem knihy A professional approach to French patisserie, baking and catering, která obsahuje více než 400 receptů zaměřených na francouzské pečivo a cukrářské výrobky. Ve své fantastické knize, která získala několik světových ocenění vysvětluje všechny na první pohled složité recepty krok po kroku, a to tak, že podle nich zvládne upéct nadšený amatér i profesionál. Momentálně učí na Castel Lycée v Dijonu.

Informace ke kurzu

Zveme Vás na unikátní kurz do Gastro studia Bidfood s profesorem francouzského cukrářského umění panem Franckem Béhérecem, který je autorem nejprodávanějších kuchařek z oboru.

Na kurzu Vás seznámíme s některými klasickými a moderními recepty z francouzské gastronomie, které následně můžete využít ve své praxi.

Uvedenou kuchařku si bude možné zakoupit při autogramiádě.

Cena kurzu

Cena kurzu pro zákazníky: 1.950,- Kč s 21% DPH (1.540,50,-Kč bez DPH)

Běžná cena: 4.000,-Kč

Partner kurzu

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu