Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Hamburger & Steak | správná příprava a vhodné omáčky

Konání kurzu: 
Pátek, 20. Listopad 2015 - 12:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Radek Šubrt

Kurz pořádáme ve spolupráci se společností McCain.

Lektor

Radek Šubrt, šéfkuchař a majitel několika gastronomických provozů, porotce televizní soutěže Master Chef.

Informace ke kurzu

  • uvidíte správnou přípravu hamburgerů a steaků s využitím kvalitních bramborových příloh
  • lektor bude zpracovávat kvalitní hovězí maso a ukáže několik tipů a triků na zlepšení zisků ve Vaší restauraci
  • součástí kurzu je i příprava klasických světových receptů, ke kterým patří hranolky

McCain | logo

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, bonusový voucher na odběr výrobků McCain a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník 500,- Kč/osoba bez 21% DPH (celková cena 605,- Kč)
Běžná cena 1 600,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu