Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Jak navýšit hodnotu menu? | Burger, steak a značkové bramborové přílohy

Konání kurzu: 
Středa, 13. Září 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Radek Šubrt

Kurz pořádáme ve spolupráci se společností McCain.

Lektor

Radek Šubrt, šéfkuchař a majitel několika gastronomických provozů, porotce televizní soutěže Master Chef.

Informace ke kurzu

Ve spolupráci se společností MC CAIN jsme pro Vás připravili kurz, kde uvidíte správné techniky přípravy burgerů a steaků s využitím kvalitních bramborových příloh.

Součástí kurzu je i příprava klasických světových receptů, ke kterým patří hranolky.

Můžete se těšit na americké, australské a africké hovězí maso, atd. Dále Vám ukážeme různé typy servírování burgerů a steaků, společně s možností vydělávat více peněz na bramborových přílohách. 

Lektor Vám ukáže dalších několik tipů a triků na zlepšení zisků ve Vaší restauraci.

McCain | logo

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, bonusový voucher na odběr výrobků McCain a recepty.

Cena kurzu

Bidfood gastro zákazník 600,- Kč/osoba bez 21% DPH (celková cena 726,- Kč)
Běžná cena 1 900,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu