Jehněčí maso z Nového Zélandu

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 4. Duben 2019 - 13:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Lektor

Brad Hastie, ze společnosti OVATION, Nový Zéland
Marek Svoboda, šéfkuchař Bidvest, certifikovaný lektor EU a komisař Světové asociace kuchařských spolků (WACS).

Informace ke kurzu

Gastronomickou prezentaci a degustaci jehněčího masa pro Vás připraví Gastro team Bidfood. Pět receptů je inspirováno mezinárodní kuchyní a autory jsou přední šéfkuchaři Velké Británie.

Přijďte načerpat inspiraci před velikonočními svátky a ochutnat výborné maso!

Cena kurzu:

619,83 Kč bez DPH/osoba (cena s 21% DPH je 750,-Kč)
Běžná cena 1 800,-Kč bez DPH.
Platba za seminář probíhá hotově nebo kartou v Gastrostudiu na začátku kurzu.


Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Pozvánka1.82 MB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu

Souhlasím se Zásadami ochrany osobních údajů a s tím, že na kurzu mohou být pořizovány audiovizuální záznamy:

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné, jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).