Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Junior Academy | Ryby – jednotlivé druhy, jejich filetování a opékání

Konání kurzu: 
Pondělí, 7. Prosinec 2015 - 10:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Junior Academy 2015 – 2016

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky ve spolupráci s firmami Bidvest a Kulinářským uměním nabízí ojedinělou vzdělávací akci pro studenty středních odborných a hotelových škol. Soubor kurzů seznámí studenty s moderními trendy v gastronomii, novými kuchařskými technikami a technologiemi. 

Lektoři

Jiří Roith, šéfkuchař a zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění.

Marek Svoboda, vedoucí Gastrostudia Bidvest a manager Gastro Teamu Bidvest, lektor kuchařských kurzů, certifikovaný komisař národních i mezinárodních soutěží WACS.

Lukáš Uher, předseda Severočeské Asociace kuchařů a cukrářů ČR, gastronomický specialista a lektor kuchařských kurzů pro firmu Bidvest.

Roman Sejval, vedoucí odborných předmětů na Soukromé hotelové škole Bukaschool v Mostě, člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Informace ke kurzu

Pro kurz Vám připravíme kuchařské studio s novou technologií určenou pro tento druh výuky. Jedná se o praktický kurz vedený zkušenými lektory, kde každý student pracuje individuálně pod dohledem lektora. Praktické části předchází teoretická výuka formou video spotu projektu Kulinářské umění.

Naučíte se filetovat vybrané druhy ryb, seznámíme Vás se základním rozdělením ryb a následně je správně kulinářsky zpracujete. Ukázka různých způsobů porcování lososa a rozdílné přípravy ryb. Filetování lososa, mořského vlka, platýse a příprava vhodných příloh.

Všichni účastníci obdrží certifikát a studijní materiál.

Bonus kurzu

Členové Junior klubu AKC ČR mají 15% slevu na japonské nože Kai.

Členové Junior klubu AKC ČR mají 20% slevu na německé nože Dick.

Cena kurzu

Člen Junior klubu AKC ČR (nutná kartička AKC ČR): 400,- Kč včetně 21% DPH

Student gastronomické školy (do 21 let): 500,- Kč včetně 21% DPH

Člen AKC ČR, učitel, mistr odborného výcviku: 600,- Kč včetně 21% DPH

Bidvest Foodservice zákazník: 1 200,- Kč včetně 21% DPH

Běžná cena: 2 000,- Kč včetně 21% DPH

Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Junior Academy 2015 – 2016 | Ryby611.21 KB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu