Kurz italské kuchyně – SEAFOOD s Riccardem Lucque
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Riccardo LUCQUE
Riccardo LUCQUE, zakladatel La Collezione. Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Jako dárek od nás obdržíte zástěru.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 2.299,- Kč)
Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (562 kB) | 562.45 KB |