Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Moderní tapas – praktický kurz

Konání kurzu: 
Úterý, 25. Září 2018 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambassador projektů: Kulinářského umění a U.S. Beef.

Informace ke kurzu

Zveme Vás na praktický kuchařský kurz na téma „Moderní tapas“.

Tento kurz je inspirován Albertem Adriou, který provozuje vyhlášenou restauraci Tickets.

Podle otce tohoto projektu by jsme jeho jídlům neměli říkat "tapas", protože jejich receptury se vymykají běžným postupům, ale to sami na kurzu uvidíte…

Co se naučíme připravovat:

  • Pizzeta se stracciatellou
  • Toast s Parmesanem
  • Basalkové macaroni se sýrem
  • Marinované hovězí (Premium U.S. Beef) ve žlutém ají kimchi, dýně a jidášovo ucho
  • Pomerančový a olivový salát

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.

Cena kurzu

Bidfood – Gastro zákazník: 1 501 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1 900 Kč)

Běžná cena: 3 500 Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu