Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Molekulární gastronomie v praxi

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 24. Květen 2018 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Natalie Jewell, šéfkuchařka společnosti Guzmán, Španělsko

Lektor

Natalie Jewell, šéfkuchařka společnosti Guzmán, Španělsko.

Pracovala pro A.F. Adriu v restauraci el Bulli, která byla několik let držitelem *** Michelin a jedničkou v TOP 50 restaurací světa. V této restauraci gurmeti z celého světa ochutnávali skvělé jídlo, s použitím Molekulární gastronomie.

Natalie Jewell pracovala i pro další velké šéfkuchaře jakými jsou Jean Luc Figueras (Barcelona) a Eric Jacquin (Sao Paulo).

Informace ke kurzu

Díky rozšíření sortimentu o originální výrobky Texturas a Mugaritz Experiences přinášíme zákazníkům Bidfood možnost účasti na jedinečném prezentačním semináři, který se zatím v ČR nekonal.

Program

  • Teorie – co je molekulární gastronomie a jak ji můžu zakomponovat do svých jídel. Navýší se mi hodnota mého menu?
  • Prezentace originálních dvanácti receptů.
  • Degustace.

Texturas Albert y Ferran Adrià | Nástroje Spherification | 685001

Bonus kurzu

Každý účastník obdrží receptury, certifikát a sadu nástrojů pro molekulární gastronomii.

Cena kurzu

1 590,- Kč včetně 21% DPH, platba v hotovosti na místě.

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu