Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Mořské plody – Praktický kurz

Konání kurzu: 
Úterý, 30. Leden 2018 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků) a Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR

Informace ke kurzu

Zveme Vás na praktický kuchařský kurz na téma „Mořské plody“.

Na tomto kurzu si budete moci s lektorem připravit širokou paletu mořských plodů a to i s jejich prezentací na designových talířích.

Co se naučíme připravovat:

  • krevety sladkovodní a mořské (farmované a lovené na moři)
  • kalamáry a sépie
  • humra a ústřice
  • mušle holandské, novozélandské a Sv. Jakuba

U veškerých surovin je naše společnost výhradní dovozce a zpracovatel. Součástí kurzu budou i praktické informace o zbožíznalectví, protože lektor dříve pracoval na pozici nákupčího Seafood. 

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.501,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.900,- Kč)

Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu