Nové nápady na catering #1 – odborný workshop
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Marek Svoboda & Milan Urban
Marek Svoboda,
Executive Chef společnosti Bidfood, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S.Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, Jižní Koreji, Indii a Singapuru.
Milan Urban,
vedoucí výroby Gurmet, řeznický mistr, který za svoji dlouhou praxi zpracovával maso od porážky po výrobu. Několik let se věnoval zpracování a chovu hovězího plemene Blonde d´Aquitaine.
Tento workshop jsme připravili pro Vaši inspiraci. Představíme Vám technologie pro přípravu vlastních masných výrobků a představíme též
trendy v marinování s využitím zařízení Orved. Veškeré prezentované kulinářské a řeznické techniky jsou vhodné pro catering.
Kurz je praktický a účastníci si s lektorem připraví celé menu, které společně ochutnají.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem. Jako dárek od nás obdržíte zástěru.
Bidfood gastro zákazník: 1 900 Kč bez DPH/osoba, Celková cena: 2 299 Kč s 21% DPH/osoba
Běžná cena: 3 900 Kč s 21% DPH/osoba
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (464 kB) | 463.62 KB |