Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Nové trendy - Foodstyling - Workshop

Konání kurzu: 
Středa, 20. Září 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Petr HenešLektor

PETR HENEŠ, šéfkuchař v unikátním projektu Dvůr Perlová Voda a Forbidden Taste.
4 roky působil v Rakousku a absolvoval stáže v Kanadě, Argentině, Brazílii či Indonésii

Informace ke kurzu

Na četná přání našich zákazníků jsme pro Vás připravili workshop věnovaný Foodstylingu, s lektorem, který toto téma vyučuje nejen v ČR, ale i v zahraničních kulinářských studiích.

Program:
Úvod a představení
Alternativní způsoby zpracování surovin
Servis a servírování

Prezentované pokrmy: 

  • Jehněčí jazyk, topinambur, lanýž, bůček, kedlubna, červená řepa
  • Kapr, okurka, curry, sepie, brambory, chilli, zázvor,  majonéza, fava fazole,
  • Hrášek, kachní škvarky, kachní prsa, jahody, brioška, pomeranč, máta.

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny.

Foodstyling

.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 711,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 900,- Kč)

Běžná cena: 2.100,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu