Originální a trendy recepty – Obědová menu
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Martin Staněk
Martin Staněk, Creative Head Chef pro restaurace společnosti Perfect Canteen.
Reprezentuje naši republiku na mezinárodních soutěžích s Národním týmem kuchařů a cukrářů ČR, kde získal řadu ocenění. Absolvoval stáže u michelinského šéfkuchaře Yannicka Allého a dlouhodobě profesionálně působil v Německu. Podílí se na vývoji chlazených produktů pod značkou Cibule a své dovednosti předává v prestižní Gourmet Academy.
Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru.
Tento kurz jsme připravili jako naší inspiraci, kdy Vám chceme ukázat nové trendy při přípravě jídel a to hlavně pro obědová menu.
Předáme Vám maximum informací s využitím nových výrobků a jejich prezentací na talíři.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.500,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.815,- Kč)
Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (730 kB) | 730.38 KB |