Paštiky, teriny a galantiny

Konání kurzu: 
Středa, 27. Únor 2019 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektoři

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador projektů: Kulinářského umění a U.S. Beef.

Tomáš Krátký, konzultant pro gastronomii, šéfkuchař kulinářských kurzů tradiční kuchyně ve Švýcarsku (vybrané kurzy jsou pro držitele hvězd Michelinského průvodce) a žák Paula Bocuse.





Informace ke kurzu

Chcete svojí nabídku obohatit o zajímavé předkrmy, které skoro zmizely z jídelních lístků a nabídek rautů? Jak ekonomicky zpracovat zůstatky v kuchyni? Pak je tento kurz určen právě pro Vás.

Co Vás naučíme:

  • Paštiky balené do těsta
  • Štrasburská plněná kachna
  • Rybí terina
  • Polévaná galantina z kuřete
  • Zvěřinový aspik

Občerstvení a nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.404,96 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.700,- Kč)

Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu

Souhlasím se Zásadami ochrany osobních údajů a s tím, že na kurzu mohou být pořizovány audiovizuální záznamy:

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné, jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).