Příprava masa na grilování a uzení
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Marek Svoboda
Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador projektů: Kulinářské umění a U.S. Beef.
Jaroslav Durček, Mistr řeznický, vedoucí výroby divize Maso – GURMET
Tento kurz jsme pro Vás připravili jako naší pomoc k re-startu gastronomických provozů a také jako inspiraci pro letní sezónu.
Lektoři Vám předají maximum informací a také ve venkovním prostoru budou grilovat všechny prezentované suroviny.
Program:
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
V rámci opatření proti nákaze COVID-19 je studio připraveno na pořádání kurzu. Této situaci je přizpůsoben i počet účastníků.
Kapacita uvedeného praktického kurzu je 20 osob.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.487,60 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.800,- Kč)
Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Příprava masa na grilování a uzení (725 kB) | 724.79 KB |