Seminář: Zrání masa a ryb metodou „CUOMO“
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Alessandro Cuomo
Alessandro Cuomo
a za účasti odborníků z univerzit v Bologni a Zagrebu
Naučíme Vás vyzrávat (stařit) maso a ryby jednou z nejvíce propracovaných metod. Obě technologická zařízení uvidíte v činnosti v našem Gastrostudiu.
Zařízení na zrání ryb bude veřejně představeno poprvé v ČR. Metodu využívají špičkový šéfkuchaři, například Josh Niland, který je autorem revoluční kuchařky THE WHOLE FISH.
1/ Metoda „Cuomo“ a práce se zařízením Stagionello na zrání masa a ryb
2/ Maso a ryby vhodné pro zrání
3/ Degustace
Cena: 600 Kč bez 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (728 kB) | 727.59 KB |