Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Správná příprava burgerů s Radkem Šubrtem

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 31. Březen 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Radek Šubrt

Kurz pořádáme ve spolupráci se společností McCain.

Lektor

Radek Šubrt, šéfkuchař a majitel několika gastronomických provozů, porotce televizní soutěže Master Chef.

Informace ke kurzu

Ve spolupráci se společností MC CAIN jsme pro Vás připravili kurz, kde uvidíte správnou přípravu burgerů s využitím kvalitních bramborových příloh.

Součástí kurzu je i příprava klasických světových receptů, ke kterým patří hranolky.

Na jaké druhy burgerů se můžete těšit? Z hovězího krku (Irsko), ze zvěřiny, trhaného bůčku, lososa atd. Navíc se dozvíte něco o omáčkách, bulkách a salátech.

Lektor bude zpracovávat nejen kvalitní hovězí maso a ukáže několik tipů a triků na zlepšení zisků ve Vaší restauraci.

McCain | logo

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, bonusový voucher na odběr výrobků McCain a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník 500,- Kč/osoba bez 21% DPH (celková cena 605,- Kč)
Běžná cena 1 600,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu