Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Správné techniky grilování masa, ryb a zvěřiny

Konání kurzu: 
Úterý, 24. Květen 2016 - 13:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Jaroslav Honzajk

Lektor

Jaroslav Honzajk, majitel úspěšné restaurace Steakgrill, lektor gastronomických kurzů a žák M. D. Klímy.

steakgrill
www.steakgrill.cz
 

Informace ke kurzu

  • Unikátní čtyřhodinový seminář o grilování.
  • Tento kurz grilování je všeobecný a naučíte se zde co, kdy, kde a jak správně grilovat.
  • Obdržíte výborný studijní materiál s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci.
  • Více než hodinová doplňková video-prezentace od zakladatele konceptu Steakgrill, celosvětově uznávaného odborníka na pohostinství pana Michaela Dobromila Klímy.
  • Demonstrace kuchařských technik, jako je broušení nožů, krájení a grilování steaků, tenderizování, marinování…
  • Grilování hovězího masa, drůbeže, ryb, krevet a ovoce.
  • Následně budeme demonstrovat tajemství správného grilování těchto potravin na grilu nebo griddlu.
  • Proberem časté chyby při grilování.

Součástí semináře je ochutnávka všech upravovaných potravin.

V případě pěkného počasí proběhne část kurzu venku a budeme grilovat v unikátním grilu BIG GREEN EGG a dalších otevřených grilech !

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník 800,- Kč/osoba bez 21% DPH (celková cena 968,- Kč)
Běžná cena 2 500,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu