Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Studené restaurační předkrmy a moderní raut

Konání kurzu: 
Pondělí, 30. Leden 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Tomáš Krátký

Lektor

Lukáš Krepčík, Šéfkuchař a majitel cateringové společnosti Šafrán, poradce pro gastronomii.
Držitel několika ocenění z tuzemských a zahraničních gastronomických soutěží.
Lektor se řadí mezi současnou českou kulinářskou špičku, která připravuje studenou kuchyni.

Informace ke kurzu

Hledáte inspiraci pro Váš raut a nové studené předkrmy? Nechcete svým hostům nabízet jen mísy plné nářezů a šunku na kosti?

V případě, že si odpovíte ANO, pak právě Vám je určen tento kurz.

Termín konání je zvolen do období, kdy ještě probíhají plesy a jiné společenské oslavy.

Všechny předkrmy ochutnáte a zájemci je můžou připravovat s lektorem. Na závěr kurzu bude pro inspiraci připraven malý raut a to i s ochutnávkou zajímavých italských vín.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu:

BIDFOOD zákazník: 850,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.029,- Kč)

Běžná cena: 2.900,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu