Tipy a triky pro letní menu – grilování, nakládání a pečení
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Marek Svoboda
Marek Svoboda: Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador projektů: Kulinářského umění a U.S. Beef.
Načerpejte inspiraci před začátkem letní sezóny. Naučíme Vás ty nejlepší triky, díky kterým pro Vás bude grilování, nakládání a pečení hračkou. Grilovat budeme ve venkovním prostoru a těšit se můžete na kompletní menu.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.570,25 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.900,- Kč)
Běžná cena: 3.600,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (1,39 MB) | 1.39 MB |