Tradiční francouzská kuchyně podle Paula Bocuse
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Tomáš Krátký
Tomáš Krátký: konzultant pro gastronomii, šéfkuchař kulinářských kurzů tradiční kuchyně ve Švýcarsku (vybrané kurzy jsou pro držitele hvězd Michelinského průvodce) a žák Paula Bocuse. Člen prestižního klubu „Chef des Chefs“.
Paul Bocuse byl vyhlášen šéfkuchařem století a položil základy „Nové francouzské kuchyně“, kterou se řídí a inspirují kuchaři celého světa. Na tomto jedinečném kurzu se dozvíte principy této kuchyně s kompletním postupem u každého prezentovaného receptu. Lektor a šéfkuchař, Tomáš Krátký, měl možnost u Paula Bocuse v Lyonu pracovat a po více jak padesát let své poznatky předával ostatním kolegům.
Zveme Vás tímto na nový kurz, kdy můžete pro svou práci načerpat spoustu zajímavých kulinářských informací.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.404,96 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.700,- Kč)
Běžná cena: 3.500,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (121 kB) | 121.01 KB |