Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Trendy na talíři, tentokrát na téma: Mořské ryby

Konání kurzu: 
Úterý, 5. Duben 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Radek David

PRO VELKÝ ZÁJEM OPAKUJEME

Lektor

Radek David, Executive Chef pro restauraci La Veranda v Praze, Babiččina zahrada v Průhonicích, síť šesti restaurací Oliva a restauraci La Veranda v Kyjevě.

Informace ke kurzu

Radek David patří mezi velmi úspěšné šéfkuchaře a držitele nejvyšších ocenění z mezinárodních i tuzemských soutěží. Jako člen Národního týmu AKC ČR získával ta nejlepší bodová hodnocení pro českou reprezentaci.

Při přípravě jídel Radka vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě a sezónnosti. Pak je pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedení, ve vlastním stylu podávání a vlastních chuťových kombinací.

Jsme velmi rádi, že tak zkušeného šéfkuchaře uvidíme při práci a to zrovna při přípravě mořských ryb.

Můžete se těšit na toto menu, které bude určeno k degustaci:

  • Zauzený marinovaný losos, celerová remuláda s jablky, lískové ořechy, koprový krém a řapíkatý celer
  • Tartar z mořského vlka v křupavých trubičkách, krém z rukoly a červené řepy a marinovaná řepa
  • Rychle opečený tuňák, cizrnové pyré, salátová okurka, ředkvičky, bílá ředkev a sójový gel
  • Pošírovaná treska, ravioly plněné kukuřičným pyré, křupavá slanina, pěna ze slaniny
  • Pečený filet pražmy, fregola, lískové ořechy, čekanka a citronový beurre blanc

Radek David | Mořské ryby Radek David | Mořské ryby

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník: 1 100,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1 331,- Kč)
Běžná cena: 2 600,- Kč včetně 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu