Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Velký grilovací seminář

Konání kurzu: 
Pondělí, 12. Červen 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Poprvé v Gastrostudiu Bidfood!

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS, ambasador Kulinářského umění a lektor Kulinářské Akademie EU.
Tomáš Vasilievič, Garant nákupu steakového masa pro Bidfood Czech Republic.

Informace ke kurzu

Zveme Vás tímto na unikátní seminář o grilování, který pestrostí prezentovaných surovin s možností jejich degustace zatím v našem studiu nebyl prezentován.

Kurz podpořili naši dodavatelé z USA, Uruquaye, Austrálie a Namibie a tak máte možnost srovnávat různé kvality masa a jejich řezy.

Zároveň budete mít možnost ochutnat naše stařené hovězí maso, které jen pro tento kurz zrálo v naší speciální lednici.

Součástí tohoto grilovacího setkání budeme masa připravovat na otevřeném grilu OFYR s pecí X-OVEN.

Prezentaci doplníme i typy na zajímavé přílohy a saláty.

Přijďte načerpat inspiraci před hlavní sezónou do našeho Gastrostudia – Těšíme se na Vás!

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

BIDFOOD zákazník: 1.000,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.210,- Kč)

Běžná cena: 3.200,- Kč s 21% DPH

Galerie: 
Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Pozvánka198.85 KB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu