Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Wagyu – japonské hovězí

Konání kurzu: 
Pondělí, 27. Únor 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Lektor

Marek Svoboda, Executive chef - Bidfood, certifikovaný komisař WACS a Ambasador Kulinářského umění a Tomáš Vasilievič, garant nákupu steakového masa

Informace ke kurzu:

Dozvíte se vše o kultuře a počátcích chovu i speciálním dělení japonského hovězího
Ochutnáte několik pokrmů z wagyu - hamburger, Shabu-shabu, Niku-jaga a klasické grilované wagyu

Cena kurzu

Cena semináře pro zákazníky Bidfood: 600,-Kč bez DPH/osoba (cena s 21 % DPH je 726,-Kč)
Běžná cena 3 500,-Kč bez DPH.
Platba za seminář probíhá hotově v gastrostudiu na začátku kurzu. Stvrzenka Vám bude vystavena.

Galerie: 
Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Pozvánka220.08 KB

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu