WIBERG - Moderní a „lehce provokativní“ menu s Raimundem Probstem
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Raimund Probst
Raimund Probst, člen Teamu Inspiration Wiberg, Rakousko
Raimund se narodil v Tyrolsku a jeho pestrá kariéra ho zavedla od náročné sezónní práce soukromého kuchaře v Alpách do Portugalska a dále do Jižní Afriky, jihovýchodní Asie a na Nový Zéland.
Lektor Vám bude prezentovat menu, kde spojí různé techniky vaření a koření s jeho skvělým „punk“ pohledem, který má na vaření.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.100,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 1.331,- Kč)
Partner kurzu:
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (361 kB) | 361.21 KB |