Workshop Tabasco

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 25. Duben 2019 - 11:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Lektor

Gary Evans, pracuje již šest let jako mezinárodní šéfkuchař pro značku TABASCO® a se společností McIlhenny spolupracuje posledních 14 let. Prezentuje různorodost TABASCO® omáček a jejich všestranné využití v receptech a kuchyních všeho druhu.

Informace ke kurzu

Přijďte si vyzkoušet vaření s TABASCO® omáčkami a nechte se inspirovat,jak je používat během vaření a jednoduše dodat pokrmu ten správný říz. Šéfkuchař Gary Evans bude připravovat sedmi-chodové menu, které vás přesvědčí, že TABASCO® sauce není jen pálivá omáčka na pizzu nebo míchaná vajíčka. Také budeme grilovat americké steakové maso a v případě příznivého počasí budeme masa připravovat na otevřeném grilu Remundi.

Těšit se můžete i na ochutnávku a představení úplně nových TABASCO® omáček, které budou v červnu uvedeny na český trh.

Těšit se můžete i na ochutnávku a informace o použití nových speciálních TABASCO® omáček.

Na každého účastníka čeká dárkový balíček TABASCO, recepty a certifikát.

Cena kurzu

750,- Kč  (s 21% DPH).

Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Pozvánka581.97 KB

Volná místa

Ještě 5 volných míst.

Rezervace kurzu

Souhlasím se Zásadami ochrany osobních údajů a s tím, že na kurzu mohou být pořizovány audiovizuální záznamy:

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné, jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).