Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Z klasické kuchyně Paula Bocuse

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 10. Září 2015 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Tomáš Krátký

Lektor

Tomáš Krátký, konzultant pro gastronomii, šéfkuchař kulinářských kurzů tradiční kuchyně ve Švýcarsku a žák Paula Bocuse.

Informace ke kurzu

V našem Gastrostudiu se s Vámi setkávají hvězdy českého i zahraničního kulinářského nebe. Ovšem již od začátku konání našich kurzů hledáme další osobnosti, které sice neznáme z médií, ale patří mezi špičky kuchařského řemesla a byla by škoda je nepoznat.

Jednou z takových osobností je Tomáš Krátký, který jako jediný československý kuchař pracoval v Lyonu pro Paula Bocuse, zakladatele „La nouvelle cuisine – Nové kuchyně“.

Paul BocusPřijďte k nám ochutnat něco z kuchyně této legendy, jako jsou například: Kachní játra v armagnacové omáčce, Ragú ze šneků, Jehněčí kýta po burgundsku a dnes již klasické omáčky, na kterých staví své mistrovství všichni renomovaní kuchaři.

Všechny pokrmy z menu budou připraveny pro degustaci. Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník: 800,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 968,- Kč)

Běžná cena: 1 900,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Ještě 1 volné místo.

Rezervace kurzu