Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Z kuchyně Paula Bocuse

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 8. Prosinec 2016 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Klasické omáčky, masa a přílohy

Tomáš Krátký

Lektor

Tomáš Krátký,  konzultant pro gastronomii, šéfkuchař kulinářských kurzů tradiční kuchyně ve Švýcarsku (vybrané kurzy jsou pro držitele hvězd Michelinského průvodce) a žák Paula Bocuse.

Informace ke kurzu

V našem Gastrostudiu se s Vámi setkávají hvězdy českého i zahraničního kulinářského nebe.

Dále se nám od začátku konání našich kurzů daří vyhledávat další zajímavé osobnosti, které by bylo škoda nepoznat…

Jednou z takových osobností je Tomáš Krátký, který jako jediný československý kuchař pracoval pro Paula Bocuse v Lyonu, zakladatele „La nouvelle cuisine - Nové kuchyně“ a šéfkuchaře století.

 

Přijďte k nám ochutnat něco z kuchyně této legendy. Naučíme Vás připravovat klasické teplé a studené omáčky. Samozřejmě nezapomeneme na masa a přílohy.

 

Všechny pokrmy z menu budou připraveny pro degustaci.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát a recepty.

Paul Bocus

Cena kurzu

BIDVEST Food Service zákazník: 800,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 968,- Kč)

Běžná cena: 1.900,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu