Základy fermentování – odborný workshop
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Marek Svoboda
Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru.
Tento workshop jsme připravili jako naší inspiraci, kdy Vám chceme ukázat trendy při přípravě jídel s využitím fermentovaných surovin.
Kurz je praktický a účastníci si s lektorem připraví celé menu, které společně ochutnají.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Jako dárek od nás obdržíte zástěru.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 2.000,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 2.420,- Kč)
Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (389 kB) | 389.2 KB |