Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Zážitkové a „lehce provokativní“ menu šéfkuchaře Manfreda Kleina

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 19. Říjen 2017 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Marek Svoboda

Lektor

Manfred Klein, člen týmu Inspirace Wiberg a bývalý šéf německého kuchařského národního teamu & členové Gastro Teamu Bidfood

           

Informace ke kurzu

Připravili jsme pro Vás prezentaci fenomenálního M.Kleina. Na četné žádosti zákazníků přivítáme po delší době tohoto šéfkuchaře v Gastro studiu BIDFOOD a to hlavně i díky spolupráci s prestižním výrobcem koření Wiberg, Rakousko.

M. Klein se svým teamem pro Vás připraví nové menu, které Vás bude třeba inspirovat k jeho zařazení na sezónní jídelní lístek.

  • Polévka z hřibů, divoké byliny, marinované kachní soté, pesto s javorovým sirupem
  • Klobáska(Black Pudding), uzená paprika a pikantní krém
  • Smetanové ječmenové rizoto s vanilkou, jelen a pěna z lesních plodů
  • Sumeček, houbovo sezamová palačinka, krém se zeleným čajem a citronu
  • Husí stehno s pomerančovým pepřem, knedlíček, švestkový vinegar
  • Mascarpone, svařené hruškové víno, koláč se zázvorem a kardamomem

Celé menu bude připravené k degustaci.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, malý dárek od společnosti Bidfood a recepty.

Cena kurzu

BIDFOOD - Gastro zákazník: 711,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 900,- Kč)
Běžná cena: 2.100,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu