Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Zážitkové a „lehce provokativní“ menu šéfkuchaře Philippa KOHLWEGA

Konání kurzu: 
Čtvrtek, 11. Říjen 2018 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou

Philipp Kohlweg

Lektor

Philipp Kohlweg, člen týmu Inspirace Wiberg.
Pracoval pro Gordona Ramsaye v Londýně (Chelsea, 3 hvězdy Michelin) a následně prezentoval jeho kuchyni jako privátní Chef.
Své zkušenosti sbíral v restauracích Vestibuel, Hotel Zürserhof, Burtons (Sydney), Formula 1.
Všechny uvedené podniky jsou zároveň hodnoceny v Gault Millau.

Informace ke kurzu

Připravili jsme prezentaci skvělého šéfkuchaře P. Kohlwega, který připraví nové menu, které Vás bude třeba inspirovat k jeho zařazení na sezónní jídelní lístek.

  • Espuma z kozího sýra s dýňovým mousse, slanina a dýňový olej
  • Italský tomatovo-ricottový tarte, pyré z černých oliv, pesto z piniových oříšků a rukola
  • Konfitovaný filet z lososa ve vývaru z uzené papriky, pikantní bramborová kaše a česnekové Aioli
  • Hovězí Brisket (sous-vide), celer, cibule v pepři a červeném víně
  • „Švestky“marinované a pečené – Perníkový sabayon, čokoládový sorbet a slaný pistáciový karamel

Celé menu bude připravené k degustaci.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, malý dárek od společnosti Bidfood a recepty.

Cena kurzu

Bidfood – Gastro zákazník: 711 Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 900 Kč)

Běžná cena: 2 100 Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu