Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Zimní menu s Janem Punčochářem

Konání kurzu: 
Středa, 18. Listopad 2015 - 14:00
Místo konání: 
Gastrostudio Bidvest, Kralupy nad Vltavou

Jan Punčochář

Kurz pořádáme ve spolupráci se společností Wiberg.

Lektor

Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru, Praha, která získala ocenění Michelin Bib Gourmand.

Lektor patří mezi desítku českých top šéfkuchařů a je Ambasadorem společnosti Wiberg.

Informace ke kurzu

Jan Punčochář připraví zimní menu inspirované kořením Wiberg. Hlavním tématem budou ryby, hovězí maso a zvěřina.

Wiberg | logo

Teprve se správným kořením získávají pokrmy svůdné, jedinečné aroma, které nechává plně rozvinout všechny chuťové pohárky. Nechte se odvést do kulinářského světa, který probudí všechny smysly a vytvořte kreace přispívající k nádherným zážitkům pro tělo i duši.

Čeká na Vás:

  • degustace s kulinářskými zážitky
  • zajímavé informace o koření, bylinkách, olejích, octech, apod.
  • užitečné praktické tipy a inspirace

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, malý dárek a recepty.

Bonus kurzu

Při objednávce koření Wiberg nad 1 900,- Kč bez DPH Vám odečteme cenu kurzovného z celkové částky.

Cena kurzu

Bidvest Foodservice zákazník 699,- Kč/osoba bez 21% DPH (celková cena 846,- Kč)
Běžná cena 2 000,- Kč s 21% DPH

Volná místa

Bohužel na tento termín nejsou již žádná volná místa, ale můžete zkusit rezervaci jako náhradník.

Rezervace kurzu