Distribuce čerstvé zeleniny, ovoce a nápojů ve středních Čechách

Tekoo – čerstvé ovoce a zelenina, nápoje | Kralupy
Bidfood prostřednictvím dceřiné společnosti Tekoo začal distribuovat čerstvou zeleninu a ovoce nejen na Moravě a v Praze, ale i ve Středočeském kraji. Postupně svůj dosah rozšiřuje na další okresy. Ve středních Čechách Bidfood pod hlavičkou Tekoo rozváží také nápoje. Celý sortiment mohou zákazníci objednat najednou přes mujBidfood.cz, zákaznické centrum nebo obchodní zástupce Bidfood.

Tekoo | čerstvá zelenina Guzmán

Čerstvá zelenina a ovoce

V srpnu 2014 se uskutečnila akvizice velkoobchodů ovocem a zeleninou Tekoo a Tekoo SK. Od té doby se distribuce čerstvého ovoce a zeleniny postupně rozrostla na celé území Moravy a prostřednictvím další dceřiné společnosti Gastrostella také do Prahy.

Bidfood v sousedství svého kralupského areálu odkoupil budovy a sklady, které zrekonstruoval. Sklady se rozdělily do více komor, vybudovalo se chlazení a vznikly nové nakládací rampy.

Tekoo | fúze GastrostellaTestovací rozvoz byl v Kralupech zahájen v létě 2017. Tekoo vedle běžného sortimentu nabízí exkluzivně v Česku prémiovou zeleninu a ovoce Guzmán – mini zeleninu, zajímavě zbarvené odrůdy a vyzrálé ovoce.

Alkoholické i nealkoholické nápoje

V září se do nových prostor v Kralupech nastěhoval také pražský distributor nápojů Gastrostella. Ke konci roku 2017 došlo k fúzi obou dceřiných společností. Díky tomu si zákazníci v dosahu kralupského depa mohou nově objednat pod hlavičkou Tekoo také nápoje.

Požádejte svého obchodního zástupce Bidfood o zřízení odběratelského účtu Tekoo. Díky němu si můžete čerstvou zeleninu, ovoce i nápoje objednat najednou přes mujBidfood.cz, zákaznické centrum nebo obchodního zástupce.
Mohlo by vás zajímat
Příprava smoothie je velmi jednoduchá, časově nenáročná a ziskovost opravdu zajímavá. Tyto populární drinky vynikají nejen báječnou chutí, ale také vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Řada lidí si dává smoothie k snídani, svačině nebo na dobrou noc.
Molekulární gastronomie |sferifikované gazpacho
I při běžném vaření vznikají pokrmy na základě chemických vlastností potravin a působením tepla, chladu, šlehání či míchání. Ovšem v molekulární gastronomii jdou kuchaři se znalostmi chemie a fyziky dál. Tradiční kuchyni tak obohacují o nový zážitek.