Uzeniny z regionů 1 | Farma Jeníkov

Farma Jeníkov | Emil Kalina | výuční list 1930
Oblíbenost původních výrobků od regionálních řezníků a uzenářů roste. I proto Bidfood rozvíjí spolupráci s menšími výrobci. Přibližme si Farmu Jeníkov, kde se řeznické řemeslo dědí z generace na generaci. Rodinnou firmu založil pan Emil Kalina v Litoměřicích v roce 1935.

Farma Jeníkov

Během dalších let si pan Kalina vybudoval velmi dobrou pověst, protože jeho masné výrobky byly vždy chutné a kvalitní. Svou obchodní filozofii předal i svým potomkům, kteří po roce 1989 znovu otevřeli v Litoměřicích svou výrobu a prodejnu. Nyní v ní pracují dvě generace rodiny Kalinů a jejich uzeniny si stále drží vysokou úroveň kvality.

Farma Jeníkov | logo

​Sortiment Farmy Jeníkov

Garant nákupu uzenin vybral z nabídky Farmy Jeníkov několik výrobků. Ani jeden neobsahuje lepek.

Aktuální nabídku uzenin z Litoměřic najdete v našem e-shopu mujBidfood.cz pod značkou Farma Jeníkov

Farma Jeníkov | Kapiová střecha s pepřem

Na první pohled zaujme atypicky tvarovaná kapiová střecha ozvláštněná zeleným pepřem.

Ručně vázané špekáčky a kabanos – točený salám vynikají kombinací vepřového a hovězího masa.

Uzené zadní koleno s kostí najde široké využití od restaurací "na prkénko" až po jídelny "na maso" (například do šunkofleků).

Výborná játrová paštika zabalená ve špeku a zlatém staniolu by neměla chybět v žádném chladícím pultu. Oživit může snídaňovou nabídku či obložené mísy.

Farma Jeníkov | Uzené zadní kolenoFarma Jeníkov | Játrová paštika

Mohlo by vás zajímat
SAICAF | pravá italská káva
Když italský právník Beniamino Cipparoli otevíral svou kavárnu v jihoitalském městě Bari, nebyl spokojen s kávou, která byla tehdy k dostání. Proto si připravil kávovou směs sám. Tak se v roce 1932 začala psát historie dnešní moderní společnosti SAICAF.
Drůbež Dýšina | drůbeží šunky
Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu. Nyní zde udí šest druhů drůbežích šunek pod značkou Drůbež Dýšina. Šunky z kuřecích a krůtích prsou se vyrábí ve třech kvalitativních třídách s 62%, 73% a 94% masa. Všechny skvěle chutnají a neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.