Zvěřina Petron naplno

Linka na zpracování zvěřiny Petron byla po ročním testovacím provozu spuštěna naplno. Denně zpracuje až 5 tun. Jde o největší a zároveň první závod na zvěřinu v ČR certifikovaný dle systému BRC a IFS. Zvířata zde prochází trojí kontrolou. Velkoobchod potravin Bidfood dodává 90% zvěřiny Petron do gastronomických zařízení a 10% do maloobchodu.

Jsme prvním zpracovatelským závodem na zvěřinu v ČR, který splňuje evropské normy na hygienu, zpracování, jakost, bezpečnost výroby, zacházení s výrobkem a je certifikován dle systému BRC a ISF. Jsme také první, kteří splňují podmínky pro udělení značky Český výrobek Garantováno Potravinářskou komorou ČR v oblasti zvěřiny.

Predrag Bilič | ředitel společnosti Bidvest Kralupy s.r.o.

Více informací o zvěřině na stránce Petron

Aktuální sortiment naleznete v e-shopu mujBidfood.cz pod značkou Petron

Zájem o zvěřinu ze strany tuzemských i zahraničních restauratérů stále roste díky její vysoké nutriční hodnotě i kulinářské atraktivitě, ale na českém trhu až do této chvíle chyběla silná značka, která by zajišťovala konstantní kvalitu. Kvalita dodávané zvěřiny se doposud v České republice hodně lišila a kolísala u různých dodavatelů, proto bude značka Petron garantovat legálně odlovenou zvěř výhradně z tuzemských lesů, jež prošla důkladnou kvalitativní kontrolou a špičkovým zpracováním.

Antonín Rubáš | marketingový ředitel

Odezva tisku

idnes.cz 5. 12. 2013
V Kralupech vznikly obří mrazírny zvěřiny. Denně zpracují až pět tun

E15 6. 12. 2013

6. 12. 2013 | E15

aktuálně.cz 9. 12. 2013
Mapovali jsme osud odlovených kanců

MarketingSalesMedia 9. 12. 2013

9. 12. 2013 | MarketingSalesMedia

Marketing & Media 9. 12. 2013

9. 12. 2013 | Marketing & Media

5plus2.cz 12. 12. 2013
Kralupy mají největší linku ve střední Evropě na zpracování zvěřiny

Mohlo by vás zajímat
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
Pečená křepelka
Křepelka vyniká mezi pernatou zvěří, protože je jemná jako to nejkřehčí kuřátko a voní divočinou jako bažant. Celá křepelka představuje dokonalou porci pro jednu osobu podobně jako polovina jarního kuřátka.