Zvěřina Petron naplno

Linka na zpracování zvěřiny Petron byla po ročním testovacím provozu spuštěna naplno. Denně zpracuje až 5 tun. Jde o největší a zároveň první závod na zvěřinu v ČR certifikovaný dle systému BRC a IFS. Zvířata zde prochází trojí kontrolou. Velkoobchod potravin Bidfood dodává 90% zvěřiny Petron do gastronomických zařízení a 10% do maloobchodu.

Jsme prvním zpracovatelským závodem na zvěřinu v ČR, který splňuje evropské normy na hygienu, zpracování, jakost, bezpečnost výroby, zacházení s výrobkem a je certifikován dle systému BRC a ISF. Jsme také první, kteří splňují podmínky pro udělení značky Český výrobek Garantováno Potravinářskou komorou ČR v oblasti zvěřiny.

Predrag Bilič | ředitel společnosti Bidvest Kralupy s.r.o.

Více informací o zvěřině na stránce Petron

Aktuální sortiment naleznete v e-shopu mujBidfood.cz pod značkou Petron

Zájem o zvěřinu ze strany tuzemských i zahraničních restauratérů stále roste díky její vysoké nutriční hodnotě i kulinářské atraktivitě, ale na českém trhu až do této chvíle chyběla silná značka, která by zajišťovala konstantní kvalitu. Kvalita dodávané zvěřiny se doposud v České republice hodně lišila a kolísala u různých dodavatelů, proto bude značka Petron garantovat legálně odlovenou zvěř výhradně z tuzemských lesů, jež prošla důkladnou kvalitativní kontrolou a špičkovým zpracováním.

Antonín Rubáš | marketingový ředitel

Odezva tisku

idnes.cz 5. 12. 2013
V Kralupech vznikly obří mrazírny zvěřiny. Denně zpracují až pět tun

E15 6. 12. 2013

6. 12. 2013 | E15

aktuálně.cz 9. 12. 2013
Mapovali jsme osud odlovených kanců

MarketingSalesMedia 9. 12. 2013

9. 12. 2013 | MarketingSalesMedia

Marketing & Media 9. 12. 2013

9. 12. 2013 | Marketing & Media

5plus2.cz 12. 12. 2013
Kralupy mají největší linku ve střední Evropě na zpracování zvěřiny

Mohlo by vás zajímat
Pečená křepelka
Křepelka vyniká mezi pernatou zvěří, protože je jemná jako to nejkřehčí kuřátko a voní divočinou jako bažant. Celá křepelka představuje dokonalou porci pro jednu osobu podobně jako polovina jarního kuřátka.
Bidfood Expo 2017 | Olomouc
Děkujeme všem návštěvníkům Bidfood Expo 2017 za setkání na největší gastronomické události pro odbornou veřejnost v ČR. Věříme, že jsme Vás dokázali inspirovat, a ceníme si zpětné vazby, která nás motivuje k další práci. Těšíme se na Vás na Bidfood Expo 2019.