Moderní trendy 2017

Moderní trendy 2017
Jak schovat do jídla fazole, aby je děti jedly? Luštěniny a další potraviny na přání použili kuchaři v tuctu receptů pro desátý ročník školení pro školní a závodní jídelny. Zajímavá spojení chutí, zdravé suroviny i úsporné kalkulace se však mohou hodit každému.

Kuchaři z Gastro Teamu Bidfood, společností Bonduelle a Hofmann Bohemia připravili recepty ze surovin, které si přáli účastníci minulého ročníku školení Nové trendy v moderním vaření. Jídla i technologie představují během 18 únorových a březnových dní po celé ČR. Putovní školení pořádá portál Jídelny.cz.

Tentokrát se kuchaři zaměřili na fazole, představili sójovou okaru či sumečka afrického z českého chovu, připomněli noční pečení masa a s vtipem předali množství tipů. Samozřejmě nechyběla ochutnávka všech pokrmů.

Galerie: 
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Mohlo by vás zajímat
Nowaco | rybí nugety
Z velmi kvalitní rybí suroviny se vyrábí vynikající nugety, které se v gastronomii osvědčily jako hlavní jídlo i chuťovka na rautech. Nyní přichází varianta v maloobchodním balení pod značkou Nowaco.
Nowaco | bezlepkové rybí prsty
Alternativou k obalovanému smaženému rybímu masu – prstům, porcím filé nebo celým filetám – při bezlepkové dietě jsou nemleté rybí prsty bez lepku značky Nowaco. Díky vyladěnému křupavému obalu z rýžové a kukuřičné mouky chutnají k nerozeznání od klasických rybích prstů.