Moderní trendy 2017

Moderní trendy 2017
Jak schovat do jídla fazole, aby je děti jedly? Luštěniny a další potraviny na přání použili kuchaři v tuctu receptů pro desátý ročník školení pro školní a závodní jídelny. Zajímavá spojení chutí, zdravé suroviny i úsporné kalkulace se však mohou hodit každému.

Kuchaři z Gastro Teamu Bidfood, společností Bonduelle a Hofmann Bohemia připravili recepty ze surovin, které si přáli účastníci minulého ročníku školení Nové trendy v moderním vaření. Jídla i technologie představují během 18 únorových a březnových dní po celé ČR. Putovní školení pořádá portál Jídelny.cz.

Tentokrát se kuchaři zaměřili na fazole, představili sójovou okaru či sumečka afrického z českého chovu, připomněli noční pečení masa a s vtipem předali množství tipů. Samozřejmě nechyběla ochutnávka všech pokrmů.

Galerie: 
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Moderní trendy 2017
Mohlo by vás zajímat
Nové trendy 2019
Kuchařky a kuchaři z institucionální gastronomie o školních prázdninách nezahálejí, ale hledají inspiraci na kuchařské tour Nové trendy v moderním vaření. Letos mají premiéru luštěninovo-zeleninové pepitky, přirozeně bezlepková surovina. Díky pepitkám vznikla řada zajímavých příloh, hlavní jídla či dezerty.
Gastro Junior Brno – Bidfood Cup 2019
Rekordních 125 soutěžících z více než čtyřiceti tuzemských i zahraničních škol bojovalo na brněnském výstavišti o zlaté medaile v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender.