mujBidfood.cz 1 | Recepty a kalkulace

Online velkoobchod potravin mujBidfood.cz Vás inspiruje při tvorbě jídelníčku a přepočítá Vám potřebné suroviny. Recepty pro Vás připravují členové Gastro Teamu Bidfood, ale najdete zde také recepty svých kolegů šéfkuchařů.
Seriál článků mujBidfood.cz: 2 | Usnadnění objednávání

mujBidfood | recepty a kalkulace

300 receptů
Vás inspiruje při tvorbě jídelníčku

Po přihlášení na portál se Vám zobrazí v levém menu Recepty s možností vyhledávání podle názvů nebo použitých ingrediencí. Každé jídlo najdete ve stromu receptů zároveň v kategoriích Tipy provozům a Podle jídelníčku.

Recepty Podle jídelníčku jsou řazeny od polévek po dezerty. Jídla se tu dále člení podle druhů mas či bezmasých pokrmů. Kategorie Tipy provozům se dělí podle zaměření kuchyní od rychlého občerstvení přes jídelny po specializované restaurace. Najdete zde také tipy čím zpestřit Polední menu.

mujBidfood | uživatelmujBidfood | přes e-shop levněji

Váš recept:
Kuře podle obrsta Schrödra

Receptový kalkulační list najdete po přihlášení na mujBidfood.cz a hlavní surovinu zde koupíte od 19. srpna do 8. září 2014 se slevou díky pravidelné nabídce Přes e-shop levněji

Kamil Ščerba | šéfkuchař restaurace U Zeleného stromu, Nepomuk

Švejk restaurant

Ke Švejkovi neodmyslitelně patří dobré jídlo, dobré pití, klid a kulisy idealizovaných dob Rakouska-Uherska. Na tuto kombinaci v roce 2001 vsadil franchisingový gastronomický koncept Švejk restaurant. Nyní jej využívá na 40 podniku. Sami autoři projektu provozují restaurace U Pětatřicátníků v Plzni a U Zeleného stromu v Nepomuku.

O poslední verzi receptury na šťavnatý filet z kuřete se špenátovou fáší se sýrem se Kamil Ščerba, šéfkuchař restaurace U Zeleného stromu, podělil s ostatními uživateli portálu mujBidfood.cz. Kuřecí Supreme upravuje metodou sous-vide.

 

mujBidfood | recepty a kalkulace

Kalkulační listy
Vám přepočítají potřebné suroviny

Kuře podle obrsta SchrödraU každého receptu vidíte vždy aktuální cenu 1 porce, hrubou hmotnost všech surovin a hmotnost masa.

Podle potřeby si můžete změnit množství ingrediencí, celkový počet porcí nebo zadat ceny položek mimo sortiment. Změny potvrdíte tlačítkem Přepočítat nebo je kdykoliv vrátíte zpět tlačítkem Obnovit výchozí recept.

Celkové množství surovin se přepočítává jak na fyzikální tak základní jednotky e-shopu a na kartony. Počet kartonů pak můžete upravit a jediným kliknutím je vložit do košíku.

Mohlo by vás zajímat
Jehněčí maso
Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.
mujBidfoodCZ 2017
Přehlednější katalog produktů, rychlý přístup k šablonám a historii objednávek, lepší filtrování produktů či označení nových výrobků patří k novinkám na portálu mujBidfood.cz.